Ready for guests tomorrow, thus first we need an empty fridge!

For 2p :500 grams of baked  ready made gnocchi  +500 grams of ovendried cherry tomatoes seasoned with chopped garlic, spicy pepper, fresh basil, pepper, salt+ grated parmigiano+ fresh basil and ready for guests.


One thought on “Ready for guests tomorrow, thus first we need an empty fridge!

 1. Hallo Veerle,

  vandaag van onze vervangarts iets onbekend gehoord: stracciatella soep, zeer enthousiast daarover weet niet of dat in je blog past?

  Groeten uit Tervuren

  P

  (ik  ben en tweede keer opa, Katrien en ik zijn in Rome 9-12/5 (te kort maar we wilden al zo lang en gaan een paar dingen doen die we al lang wilden doen), praktijk verhuist 18/5 naar de Brusselsesteenweg 34A)

  Op 25-4-2018 om 19:08 schreef Doc V’s Healthy Kitchen: > WordPress.com > docvshealthykitchen posted: “For 2p :500 grams of baked ready made > gnocchi  +500 grams of ovendried cherry tomatoes seasoned with chopped > garlic, spicy pepper, fresh basil, pepper, salt+ grated parmigiano+ > fresh basil and ready for guests.” >

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s